VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 4.3/5 (6 votes cast)

Hej kære læser.

Mit navn er Henrik Andersen. Jeg er en stolt sønderjyde, bosat i Haderslev, med eget webbureau i Aabenraa.

Det er mig der skriver her på bloggen, med undtagelse af et enkelt indlæg. Måske kender du mig også fra Twitter, LinkedIn, Facebook, Google+, Amino eller andre steder på nettet. Du er velkommen til at tilføje mig til dit netværk.

Jeg arbejder som sagt for mig selv i mit lille webbureau, hvor jeg arbejder med TYPO3, Magento, online markedsføring og meget mere. Jeg elsker mit arbejde og er super glad for at min hobby også er blevet min levevej.

I min fritid nyder jeg kæresten, familien og vennerne. Jeg elsker fodbold. Både at spille det selv, men jeg følger også superligaen, flere internationale ligaer og turneringer, samt landsholdet naturligvis.

Jeg elsker at blogge. Her på bloggen skriver jeg udelukkende om arbejdsrelaterede emner og forsøger altid at lave værdifulde blogindlæg, som er værdiskabende for dig.

Jeg har også en privat blog, som er min legeplads på internettet. Her kan du læse om alt mellem himmel og jord. Det er ikke sikkert at det hele er relevant for dig, men på den private blog kan du måske blive lidt klogere på hvem jeg er.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
Om Henrik Andersen, 4.3 out of 5 based on 6 ratings