• Ny hjemmeside eller blog?

    Vil du gerne i gang med at blogge eller have en ny hjemmeside, som både er flot, mobilvenlig, sikker og klar til at du kan arbejde med din synlighed, så kan jeg hjælpe dig.

    Læs mere her
  • Ønsker du større online synlighed?

    Vil du gerne øge din synlighed via søgemaskineoptimering? Jeg kan bl.a. hjælpe med rådgivning, teknisk bistand, tekstforfatning, søgeordsanalyse, optimering, linkbuilding og meget mere.

    Læs mere her

Mange års erfaring

Jeg har mere end 14 års erfaring med bl.a. webudvikling, online markedsføring og affiliate.

Læs mere om mig her.

Skaber resultater

Jeg skaber løbende resultater på egne affiliate-projekter og for mine faste kunder.

Læs mine referencer her.

Udvalgte udtalelser

Efter at have fået lavet ny hjemmeside for et par år siden, syntes jeg at den ønskede effekt udeblev.

Jeg fik derfor Henrik til at kigge lidt nærmere på min hjemmeside, og han kunne straks finde flere punkter, som krævede en opdatering for at gøre siden mere søgevenlig, og dermed giver mere trafik til siden, og ikke mindst mere relevant trafik til siden.

For at få det bedst mulige resultat, valgte Henrik at lave en komplet ny side, og her har Henrik været både hurtig og grundig, så siden både lever op til det tekniske omkring søgning, og mine ønsker, hvor han har været god til at sætte sig ind i hvad der er vigtigt i forhold til min forretning.

Så alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kan derfor varmt anbefale Pilanto.

Da vi skulle have opdateret vores hjemmeside faldt valget på Pilanto og Henrik, da vi her kunne få præcis det vi ønskede os, et dejligt samspil og samtidig en super service.

Vi har ingen IT-folk i centret og er derfor afhængige af (hurtig) hjælp udefra og det leverer Pilanto, ligesom der også kommer forslag til forbedringer og rettelser, hvilket er super godt.

At der så samtidig er fuld fokus på søgeoptimering, og at vi her kan se det virker, er endnu et stort plus.

Vi kan helt sikkert anbefale Henrik og Pilanto.

Henrik er topprofessionel og hjælper altid til med et smil og hurtig respons.

Han har hjulpet med at give vores tidligere hjemmeside et kæmpe løft, som har haft stor betydning for vores skole.

Han er serviceminded, giver god vejledning og ved, hvad han snakker om.

Han kommer med konstruktiv kritik, hvilket er rigtig rart, når man føler sig lidt på udebane. Henrik får de bedste anbefalinger herfra.

Henrik har sat Rødding Friskole & Børnehavens nye hjemmeside op. Vi har været meget glade for samarbejdet. Henrik var god til at lytte til vores ønsker til hjemmesiden og omsætte dem til en flot og funktionel hjemmeside.

Efterfølgende er Henrik altid klar med hurtig og kompetent hjælp til vedligeholdelse og løbende udfordringer med vores drift af hjemmesiden. Vi har været særligt glade for de vejledningsvideoer som Henrik har lavet til os, så vi har kunnet blive selvkørende til det meste af den daglige drift af siden. Vi kan varmt anbefale Henrik!

Pilanto har hjulpet mig med opsætning og etablering af flere af mine affiliate-hjemmesider i WordPress. Jeg benytter også Henrik som samarbejdspartner, når mine egne kunder har brug for at få løst tekniske udfordringer på deres websites.

Det er nemlig sjældent at webudviklere både har styr på SEO og alt det tekniske ved opsætning af en hjemmeside – men det har Henrik. Jeg er derfor altid sikker på veludført arbejde, når han er på sagen.

Jeg kan godt lide at gøre mange ting selv, men har af og til brug for kyndig rådgivning inden for e-handel og online marketing.

Henrik har i årenes løb bl.a. hjulpet mig med korrekt teknisk opsætning af min webshop og rådgivning om alt lige fra billedoptimering til søgemaskineoptimemering.  Har du brug for rådgivning eller teknisk hjælp til din hjemmeside eller webshop, så kan jeg varmt anbefale Henrik.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder online?

Hvad er et godt webbureau?

Et godt webbureau har kendskab til alle facetter i forhold til at få succes med en hjemmeside eller webshopløsning.

Det er derfor vigtigt, der er styr på langt mere end blot teknik og programmering. Så ender du nemlig som kunde med en holdbar webløsning, der ikke spænder ben for hverken den online synlighed eller det løbende arbejde med at vedligeholde siden.

Den brede pallette af kompetencer sikres af mine egne 14 års erfaring med professionelle webløsninger i kombination med mine faste samarbejdspartnere. Således kan jeg hurtigt sammensætte et dygtigt team af specialister, som kan skabe den webshop eller den hjemmeside, du har brug for.

Det skal et godt webbureau kunne

I sidste ende er det helheden, der gør en hjemmeside eller en webshop succesfuld. Et godt webbureau skal derfor kunne:

Lave et flot webdesign

Det får din hjemmeside til at fremstå professionel og giver dine kunder et godt indtryk af din forretning, forening eller virksomhed.

Sikre korrekt implementering af design i forhold til synlighed på nettet

Det giver din webshop eller din hjemmeside de bedste forudsætninger for at blive fundet i de forskellige søgemaskiner.

Det sørger også for, at din hjemmeside virker og ser flot ud i flere forskellige browsere. Derudover sikrer det, at dit website kan benyttes af dine brugere uanset om de besøger det via computer, iPad eller smartphone.

Have viden om online markedsføring

For at skaffe besøgende til din hjemmeside eller din webshop, har du brug for markedsføring. Herunder søgemaskineoptimering, annoncering, nyhedsbreve og sociale medier.

Ved at vælge et webbureau, der har kendskab til alle aspekter indenfor online marketing, sikres det at den efterfølgende markedsføring er tænkt ind i projektet fra start.

Kunne opsætte effektmåling

Den eneste måde at finde ud af, om din hjemmeside virker som den skal – og identificere forskellige problemer – er ved at opsætte effektmåling på websitet.

F.eks. ved hjælp af Google Analytics og Google Search Console.

Vide, hvad der skal til fremadrettet

Du kan sagtens få leveret en færdiglavet hjemmeside, der fungerer fra dag 1. Langt de fleste, der ønsker succes med deres webshop eller hjemmeside, har dog brug for løbende videreudvikling eller tilretninger på et senere tidspunkt.

En bred viden hos dit webbureau om, hvad der skal til for løbende at optimere, udvikle og vækste hjemmesiden, giver dig således et fremtidssikret valg. På den måde kan du forblive kunde ét sted og behøver ikke fortsætte jagten på et godt webbureau i årene fremover.

Ønsker du en uforpligtende snak?

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak om hvad Pilanto kan gøre for dig. Tag kontakt på telefon 2819 6630 og mail ha@pilanto.dk.

Den nuværende kundeportefølje består af kunder over hele landet og lokalt hjælper Pilanto kunder i både Vejen, Rødding, Aabenraa, Haderslev, Sønderborg, Tønder, Esbjerg og Kolding-området.