Drop Internet Explorer 6

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Selvom browseren Internet Explorer 6 er fra 2001, er der tilsyneladende stadig en masse mennesker der bruger denne browser.

På vores egen side www.confero.dk stammer små 70% af vores besøg fra brugere der bruger Internet Explorer, heraf 13% der bruger Internet Explorer 6.

Det vil jeg betragte som ret mange set i lyset af at man i flere år har kunne opgradere til Internet Explorer 7 og nu også til den helt nye Internet Explorer 8.

Jeg vil tro det skyldes at der findes en masse mennesker derude der har en forholdsvis gammel pc, hvor automatiske opdateringer ikke er slået til.

Hvorfor er det en dårlig idé at bruge Internet Explorer 6?

Internet Explorer 6 er både en dårlig browser for udviklere som mig selv, men også for brugere. Jeg vil ikke komme ind på detaljerne om dette, da de er glimrende beskrevet på hjemmesiden Drop IE6 (link fjernet da den ikke eksisterer mere).

På denne side kan du se hvorfor du skal skynde dig at opgradere til nyeste version, hvis du er almindelig bruger af internettet. Hvis du er udvikler kan du se hvordan du kan opfordre dine brugere til at opgradere browser. Ved at indsætte et script, der viser en besked til dem der besøger dine hjemmesider med Internet Explorer 6, kan du være med i kampen om af få denne gamle browser nedlagt.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive synlig.