VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 4.9/5 (7 votes cast)

Her på siden vil jeg samle en række af de bedste indlæg fra bloggen her, som kan have værdi for dig.

Hvis du ikke finder det du søger, kan du prøve søgefunktionen til højre.

Guides

Her bliver jeg klogere. Vil du gerne vide hvor jeg primært får min viden fra, så læs dette indlæg. Du kan nemt gøre det samme.

Køb af domæne. Ønsker du at komme i gang med dit første domæne på internettet eller have nogle tips til køb af et godt domæne, så læs denne artikel.

TinyRocketLab anmeldelse. Vil du gerne holde styr på dine søgeord og sætningers placeringer i søgemaskinerne, så kommer du ikke uden om en god Rank Tracker. I denne artikel anmelder jeg en rigtig god en af slagsen, nemlig TinyRocketLab.

TYPO3 relaterede indlæg

Video demo af TYPO3 CMS. Se hvad du kan med TYPO3, og hvor nemt det er at arbejde med indhold i systemet i en demo video.

Hold din TYPO3 CMS hjemmeside opdateret. Læs her hvorfor det er vigtigt at holde din TYPO3 hjemmeside opdateret.

E-handel og Magento relaterede indlæg

Magento hosting i Danmark – Hvor? En tjekliste over ting du skal være opmærksom på inden du vælger hosting leverandør til din Magento webshop.

Tjekliste til onsite SEO optimering i Magento. En tjekliste til hvordan du kan optimere din Magento shop til søgemaskinerne.

Valg af pakkeleverandør til webshop. Læs om en oplevelse jeg har haft med en pakkeleverandør og se hvordan du IKKE skal gøre.

Online markedsføring

Derfor skal du optimere både til søgemaskiner og brugere! Læs her om de basale optimeringsmuligheder du bør udnytte i forhold til søgemaskiner og brugere.

Meta keywords er ikke vigtige. Læs her om hvilke tags der er vigtige i forhold til arbejdet med onsite søgemaskineoptimering.

Sådan laver du 301 redirects. Skifter du platform eller ændrer dine sider, skal du have styr på 301 redirects. Læs mere om det i dette indlæg.

Konverteringsoptimering

Din hjemmeside skal virke i flere browsere. Virker din hjemmeside i alle browsere? Det bør den gøre. Læs her hvorfor.

Sociale medier

Twitter guide for begyndere og tips til øvede. En guide til dig der er ny på Twitter og måske endnu ikke kan se værdien i at være på Twitter.

5 grunde til du skal på Twitter. Her kan du læse om hvad jeg bruger Twitter til – og om hvordan jeg har succes med det.

Kan man retweete (RT) for meget på Twitter? Her kan du læse om mine tanker om brugen af RT. Der er også guld at hente i kommentarerne.

Brug Twitter mere effektivt fra TweetDeck. Jeg benytter Twitter fra en ekstern applikation, både på min PC og på min smartphone. Læs hvorfor her.

Sæt søgninger op i TweetDeck. Se hvordan du kan “overvåge” bestemte emner eller søgeord på Twitter uden hele tiden at besøge sitet.

Youtube guide for begyndere og tips til øvede. En begynder guide til brugen af YouTube, med tips til hvad du kan bruge det til.

Facts om sociale medier. Se en video med en masse facts om Sociale Medier. Du vil temmelig sikkert blive overrasket.

Om blogging generelt

Markedsføring af blogindlæg og fastholdelse af debat. Få nogle tips til hvordan og hvor du kan markedsføre dine blogindlæg og fastholde debatten i kommentarerne.

Hold øje med kommentarer i WordPress uden at kommentere først. Tilbyd dine brugere at holde øje med kommentarerne på din blog uden de skal kommentere først.

Andre tips og tricks

Derfor skal du have en smartphone. Smartphones bliver mere og mere udbredt. Er du med på vognen, så du kan se om der er forretningsmuligheder i det for dig?

Mobil website – skal du med på vognen? Har du overvejet om du kan opnå fordele ved at tilbyde en mobil venlig hjemmeside. Læs mere her.

Der findes IKKE fri trafik inden for hosting! Mange hostingudbydere sælger deres webhoteller med “fri trafik”. Fri trafik findes dog slet ikke, så pas på med at hoppe i fælden.

10 gode råd til nyuddannede multimediedesignere og lignende. Mine 10 tips til nyuddannede inden for IT branchen som har svært ved at komme videre.

Hvad koster en hjemmeside, blog eller webshop? Lidt om priser på webudvikling og hvorfor du skal fokusere på andet end blot prisen.

Opsang til jobsøgende. Er du jobsøgende, så kan du måske finde inspiration til at forbedre dine muligheder for at finde drømmejobbet i dette indlæg.

Online og gratis redigering af billeder. Hvis du ikke har adgang til Photoshop eller bare mangler et gratis program til billedbehandling, så læs dette indlæg.

Genialt program til optagelse fra skærm. Mangler du et godt program til at optage hvad der sker på din skærm, med mulighed for indtaling af lyd, så se her.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 4.9/5 (7 votes cast)
De bedste indlæg, 4.9 out of 5 based on 7 ratings