Google Plus guide – Derfor skal du tage Google+ seriøst!

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 4.9/5 (19 votes cast)

Du har uden tvivl hørt og Google Plus (Google+) – og du har sikkert også en holdning til det, men er det noget du tager seriøst? Og skal du det? Få mit svar på spørgsmålet ved at læse videre her.

Jeg har tidligere ved adskillige lejligheder blogget om andre sociale medier. F.eks. har jeg flere gange forsøgt at overbevise dig om hvorfor du skal på Twitter.

Sociale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn og YouTube har mange år på bagen og er efterhånden kendt og brugt af de fleste der tager deres virksomhed eller personlige brand seriøst.

Men hvad med Google Plus, som er den nye frække dreng i klassen? Google Plus har eksisteret siden midten af 2011, og siden dengang er der kommet MANGE brugere til i forhold til Google’s tidligere forsøg med sociale medie tjenester.

Der er et stykke vej til f.eks. Facebook’s antal brugere, men de skal nok komme.

Jeg har lavet denne Google Plus guide for at overbevise dig om at du skal på Google+ både som virksomhed og privatperson.

Derfor skal du have en personlig Google+ profil

Nu vil jeg komme med en række argumenter der taler for at du kommer i gang med en Google+ profil.

Udvid dit netværk og øg din synlighed
Det er ikke sikker du kan forbindes med alle på de andre medier længere. Flere og flere anser nemlig Google+ som deres primære sociale medie efterhånden. Derfor kan du med fordel være synlig her også.

Så du kan se det som endnu en eksponeringsmulighed for dit personlige brand, og endnu en mulighed for at (for)blive forbundet med dine favorit mennesker.

Det bedste fra alle sociale medier i ét
Skulle jeg vælge ét medie, så ville jeg vælge Goolgle+. Min tidligere favorit, Twitter, kommer ind på en flot andenplads.

Men Google+ er faktisk det bedste fra 2 af de store, nemlig Facebook og Twitter.

Ultra kort fortalt, så bestemmer du selv hvem du vil følge på Google+. Du behøver ikke være “venner” med dem du følger. Du kan følge hvem du vel. Og hvem der måtte ønske det, kan følge dig, uden at du behøver følge dem.

Der er ingen begrænsninger i hvor lange dine indlæg (statusopdateringer) kan være. Det er nemt at rette i dem og målrette dem de cirkler af personer du mener skal modtage det.

Det er mere skåret til, og der er ikke så mange forstyrrende eller irriterende elementer, som på f.eks. Facebook. Det er dog ikke umuligt der kommer mere af den slags på Google+ også i fremtiden.

Anbefalinger i søgeresultater
Opretter du en Google+ profil kan du give url’er en såkaldt +1 (det der svarer til en “synes godt om” på Facebook). Disse bliver vist i søgeresultaterne på Google for dem du er venner med med på Google+. Det betyder altså at når du søger efter noget på Google, så vil de søgeresultater dine Google+ venner har trykket +1 på, blive fremhævet mere end andre.

Se et eksempel på det her:

Sådan vises Google+ anbefalinger fra dine venner i søgeresultaterne på Google

Sådan vises Google+ anbefalinger fra dine venner i søgeresultaterne på Google

Visning af forfatter i søgeresultaterne
En anden god grund til at oprette en Google+ profil er at du kan sammenkæde din blog med din Google+ profil, sådan så dit Google+ profilbillede fremstår i søgeresultatet for dine indlæg på bloggen, når de findes via søgninger. Du fremstår således som forfatter af indlægget i et Google søgeresultat.

Det giver øget synlighed i søgeresultaterne. Selv med en lavere placering, f.eks. som nr. 5, vil du kunne modtage flere klik fordi din søgeresultat er mere synligt, end dem der ikke har forfatterbillede på fra Google+. Det betyder dermed også at flere vil klikke på dit link (bedre CTR = Click Through Rate), som igen kan give dig en højere placering i søgeresultaterne fremover, da Google er interesseret i at vise det indhold som brugerne klikker mest på og finder mest brugbart.

Mere synlige søgeresultater ved hjælp af Google+ kan således give dig mere synlighed og bedre placeringer på Googles søgemaskine.

Se et eksempel på det her:

Sådan vises et Google+ profilbillede af forfatteren i søgeresultaterne på Google

Sådan vises et Google+ profilbillede af forfatteren i søgeresultaterne på Google

Derfor skal du have en Google+ firmaside

Nøjagtig som på Facebook, kan du nu på Google+ oprette firmasider. Og det skal du selvfølgelig gøre af alle de samme grunde som du skal gøre det på Facebook.

Men der er faktisk flere grunde til du skal oprette en Google+ firmaside.

Endnu engang omhandler de ekstra argumenter jagten på de gode placeringer i Google’s søgemaskine:

 • Din aktivitet på din firmaside på Google+ påvirker din SEO generelt i form af links til din hjemmeside, webshop eller blog.
 • Google+ firmasider får rigtig gode placeringer i søgeresultaterne på brandsøgninger (søgninger på dit firmanavn). Ofte bedre placeringer end en Facebook, LinkedIn, Amino firmaside etc. Det er jo ikke i Google’s interesse at vise konkurrenterne over deres eget sociale medie.

I og med at over 90% af alle søgninger i Danmark bliver lavet på Google’s søgemaskine, må du simpelthen ikke ignorere Google+.

Det har allerede, eller kommer til at få, stor betydning for din placering i søgemaskinerne. Så ud over alle andre indlysende grunde, så skal det være den altoverskyggende grund til at tage Google+ seriøst.

Gør du ikke det, er det sikkert kun et spørgsmål om tid før dine konkurrenter overhaler dig i søgeresultaterne.

Så jeg vil på det kraftigste anbefale dig at gå i gang, hvis du ikke allerede er det. Opret en profil her.

Implementer +1 på din hjemmeside, webshop eller blog

Hvis du allerede har implementeret Facebook’s “synes godt om” knap diverse steder, så skal du gøre det samme med Google+ version, som hedder “+1”. Du skal nemlig jagte de +1’ere mere end du jagter noget andet, så du kan påvirke effekten i søgeresultaterne.

På Google’s egen side om implementering af +1 knappen, kan du nemt genere en stump kode du kan sætte ind på dit hjemmeside. Det vil jeg opfordre dig til at gøre alle de steder det giver mening. Ofte vil det give mening på alle sider på din hjemmeside.

Inden du går helt amok med kodestumper overalt, så kontakt din webudvikler eller dit webbureau, for der findes sikkert et modul til dit CMS, dit webshop- og dit blog system.

Jeg håber du kunne bruge denne Google Plus guide og hvis du nåede helt hertil, vil jeg meget gerne høre din mening om Google Plus i kommentarerne. Eller om du har haft succes med Google+?

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 4.9/5 (19 votes cast)
Google Plus guide - Derfor skal du tage Google+ seriøst!, 4.9 out of 5 based on 19 ratings

Kommentarer (32)

 • Jeppe Bech

  Der er jo så godt som ingen aktivitet derinde, så hvad kan man lige bruge det til? Nærmest som at snakke til en væg.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 2.6/5 (5 votes cast)
  03-10-2012 at 11:37
 • Henrik Andersen

  Hej Jeppe

  Måske følger du de forkerte mennesker? Der er masser af aktivitet på Google+.

  Jeg vil gerne give dig ret i at der stadig ser ud til at mangle mange af “de almindelige” brugere på G+, men de skal nok komme.

  Har du en hjemmeside, en webshop eller en blog – og tager du dine placeringer i søgemaskiner alvorligt, så må du ikke ignorere Google+ selvom du har den holdning. 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  03-10-2012 at 11:43
 • Michael Østergaard

  Som virksomhed, der sælger børnetøj, hvor målgruppen er mødre. Bruger de Google Plus?

  Eller skal man der tænke ift. søgeresultaterne – altså det, at G+ vægter højt på Google?

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  03-10-2012 at 12:39
 • Anders Saugstrup

  Hej Jeppe

  Prøv at følge de her 100 mennesker i 14 dage og se om ikke det ændrer dit syn på sagen 🙂

  https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/ddNHhqe5VT5

  Mvh Anders Saugstrup

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
  03-10-2012 at 12:39
 • Thomas Frost

  @Jeppe

  Måske du i stedet for skulle stille spørgsmålet; Hvem skal jeg følge for at få noget ud af G+

  Hver eneste dag ser jeg spændende og faglige indlæg derinde, og der går stort set ikke en dag uden jeg kommenterer eller selv sætter noget op. Det jeg virkelig godt kan lide ved alle dem jeg følger er at det ikke handler om at man skal ned i fitness-centeret eller hvad man har fået at spise.

  Derimod handler det ofte om de faglige interesser en person har, så det faglige niveau er ofte højt, i hvert fald indenfor online marketing, hvor der kommer det ene guldkorn efter det andet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  03-10-2012 at 12:40
 • Thomas Frost

  @Michael Østergaard

  Hvis du kun ser på direkte her-og-nu effekter af G+ så skal du ikke bruge det. Altså hvis det eneste du søger er en direkte salgskanal.

  Hvis du arbejder med SEO/adwords så er det bare med at komme i gang. I øvrigt er der firstmover-fordel i så mange brancher, at man virkelig kan komme foran hvis man vil gøre en indsats.
  Men man skal ikke begynde at poste tilbud og nye varer derinde og tro man så får en masse followers som gerne bare vil se reklamer hele tiden. På G+ gælder det om at bidrage, så du skal være kreativ, måske endda mere end på FB.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  03-10-2012 at 12:47
 • Michael Østergaard

  Hej Thomas,

  Mange tak for input. Tænker også mere som med Facebook, at det handler om værdien og at være “forbundet” med sine “fans” (kunder). Eller det at skabe værdien, som i det længere løb skaber mere salg.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  03-10-2012 at 12:54
 • Henrik Andersen

  Michael:
  Jeg kan ikke sige det meget bedre en Thomas 🙂
  Vær firstmover. Brugerne skal nok komme – også hr. og fru Danmark. Men det skal naturligvis ikke blot være links. Der skal være værdi i det. På Google+ får du bare den KÆMPE ekstra fordel at din aktivitet har direkte indflydelse på din synlighed (og placeringer) i søgeresultaterne.
  Ret mig hvis jeg tager fejl SEO folk. 🙂

  Anders:
  Fremragende link. Tak for det 🙂

  Thomas:
  Spot on!

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  03-10-2012 at 12:57
 • Thomas Frost

  @Michael

  Jeg er faktisk ikke sikker på hvilken vej G+ kommer til at gå. Jeg ved ikke om det nogensinde er der man kommer til at skabe salget til mødrene. Hvis man ser på G+ indtil videre er langt hovedparten mænd, med en eller anden faglig interesse.

  Jeg bruger det personligt slet ikke til at sælge ydelser, men til at blive meget klogere, da det faglige niveau er meget højt.

  Vi i WebCoders er ved at starte en shop op indenfor en niche der ikke ligger langt fra din. Jeg vil bruge G+ til at dele erfaringer indenfor min branche, og jeg vil bruge G+ til at spørge om råd, da der er mange som er rare til at hjælpe, og samtidig dele resultaterne af de råd med dem der har hjulpet, så de kan få noget igen.

  Det kan sagtens være jeg er heldig at der ryger et par salg med undervejs, men det er faktisk ikke det der er mit mål fra start, der er FB indtil videre bedre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  03-10-2012 at 13:07
 • Michael Østergaard

  Hej Thomas,

  Det er præcis det jeg tænker, at vores målgruppe ikke er på den platform – i hvertfald ikke i dag – men som Henrik påpeger, så kommer de det måske (you never know). Det var også derfor jeg tænkte ift. til resultaterne på Google. Her tænker jeg ikke produkter i sig selv, men værdi eller merværdi ift. til vores produkter.

  Personligt, så bruger jeg selv G+, men ikke nok.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  03-10-2012 at 13:12
 • Jeppe Bech

  Måske mangler G+ så nogle bedre forslag til hvem man skal følge hvis det ikke bare skal være en død kopi af facebook?

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  03-10-2012 at 13:27
 • Henrik Andersen

  Jeppe:
  Google+ er lige som de andre sociale medier hvad du gør det til. Det er kun din kreativitet der sætter grænsen.

  Jeg er ret sikker på de fleste kan finde mere end blot et par interessante personer på Anders’ link.

  Og al begyndelse er svær. Sådan var det jo også med Facebook og Twitter i starten. 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  03-10-2012 at 13:30
 • Jeppe Bech

  Det er rigtigt, men er begyndelsen ikke snart ved at være overstået for Google+? Har haft en profil her meget længere end på Twitter, men bruger Twitter mindst 500 gange så meget.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  03-10-2012 at 13:36
 • Thomas Frost

  @Jeppe

  Men hvor lidt du bruger G+ i forhold til Twitter siger jo ingenting. Jeg bruger G+ hver dag og bruger slet ikke twitter, men det siger jo lige så lidt.

  For mig sker der en hel masse spændende på G+ hver eneste dag. Der er næsten ikke en dag hvor der ikke er en interessant diskussion om de ting jeg interesserer mig for.

  Men om du finder G interessant hænger også sammen med dine interesser. Så det kan være meget forskelligt fra person til person, om G+ er interessant.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  03-10-2012 at 13:40
 • Henrik Andersen

  @Jeppe
  Måske. Jeg synes bare at Google endelig har ramt plet, og fået lavet et medie der har taget det bedste fra Facebook og Twitter, fået skåret de irriterende ting væk, lavet det overskueligt og nemt at bruge.

  Og så er der den ekstra store gevinst med “integrationen” i søgeresultaterne, som jeg virkelig tror kan have stor betydning for alle på nettet.

  Så jeg tror på at det nok skal komme. Det starter jo altid med dialog og information – og så er der måske nogen der skal losses i røven for at se lyset. 🙂

  Det har jeg forsøgt med dette indlæg.

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  03-10-2012 at 13:41
 • Rasmus Jungersen

  Hej Henrik

  Det er et rigtig fint indlæg du har fået lavet dig her og jeg kan ikke så meget andet end at give dig ret i at man ikke kan komme uden om G+ længere.

  Jeg bruger det selv, men vil sige at jeg stadig er mest på twitter og det er mest pga den nemme oversigt over aktiviteten når man scroller ned på mobilen hvor G+ er der billeder, video med mere som fylder når man kigger igennem.

  Og som @Anders siger så følg hans top100 så skal der hel sikkert komme indhold ind på din strøm i løbet af 0,5 ikke mindst fra Anders selv 🙂

  /Rasmus

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  03-10-2012 at 19:09
 • Henrik Andersen

  Hej Rasmus
  Tak for kommentaren. Jeg er faktisk enig i af Twitter er mere behageligt på telefonen, på grund af de ting du nævner, men godt at høre at du er kommet i gang med Google+.
  Ja jeg anser Anders som værende 100meter mester i Google+. Han er meget aktiv og det er aldrig kedeligt og altid brugbart. Det er ret godt gået. 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  03-10-2012 at 19:19
 • Jes Bastholm

  Du skriver
  Få dit eget brugernavn
  Du skal sikre dit “brugernavn” for din personlige profil, før din navnebror. Selv hvis du har tænkt dig at være inaktiv, så har du da sikret dit navn, eller en god variant af dit navn.

  Men hvordan gør man det – jeg kan ikke finde andet end 3. parts løsninger for at erstatte alle tallene med noget meningsfyldt…. Er det mig som leder forkert, eller misforstår jeg dit tip?

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  05-10-2012 at 10:05
 • Henrik Andersen

  Hej Jes
  Det er faktisk en god pointe du kommer med der. Da jeg skrev indlægget tænkte jeg slet ikke på at det ikke er muligt på Google+, da det jo er koblet på en google/gmail konto. Ret mig hvis jeg tager fejl.

  På andre sociale medier er det dog en rigtig god idé. 🙂

  Der er dog tjenester der lader dig lave mere venlige Google+ url’er, men Google tilbyder endnu ikke denne mulighed på Google+ mig bekendt.

  Jeg har tydeligvis sjusket med denne sætning. Jeg har rettet det til i indlægget.

  Mange tak for spørgsmålet. 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  05-10-2012 at 10:14
 • Kenneth Wellin

  Hej Henrik,

  Så vidt jeg husker, har det tidligere været muligt, at få sig en såkaldt “Vanity url” hos Google. Rosenstand har i hvert fald denne her: https://profiles.google.com/T.B.Rosenstand
  Men jeg mener at erindre, at det blev lukket igen. Det skulle dog vist vende tilbage inden så længe siger “Rygters Bureau” …

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  17-10-2012 at 16:27
 • Henrik Andersen

  @Kenneth
  Jeg kan godt huske der var en eller flere services, men fælles for dem alle var jo nok mangel på kontrol når det ikke var google’s egen.

  Det bliver spændende at se om muligheden kommer fra Google. Tak for info – rygter eller ej 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  17-10-2012 at 17:39
 • Kenneth Wellin

  @Henrik: Rosenstand’s Vanity url *er* hos Google. Der er flere som har dem – mener bare ikke man kan lave dem mere …

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  17-10-2012 at 18:59
 • Kim Jørgensen

  Jeg er på Google+, men er langt fra kommet i gang med at bruge det. Men det kunne være at man skulle give det en chance.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  18-10-2012 at 15:35
 • Jan Jensen

  Hej Henrik

  Fedt indlæg som jeg kun kan tilslutte mig… Som du jo ved har jeg været meget aktiv på Twitter men er stort set stoppet for at hellige mig Google+ 100%… jeg syntes simpelthen at det er for svært at være fyldestgørende aktiv flere steder og Google+ er bare det bedste sted at være for mit vedkommende!

  Jeg elsker bare den platform!

  Jeg har nu været 100% aktiv på Google+ i godt og vel 5 – 6 måneder og på den tid er mit netværk fordoblet fra ca. 200 followers (som var dem der kom på da Google+ gik i luften) til nuværende i skrivende stund 579 followers… og hvordan er det nu sket – tjaa… jeg har bare været mig selv og deltaget i de indlæg som jeg syntes har været spændende.

  Jeg følger en masse personer som ikke er de samme som dem jeg fulgte på Twitter, med andre ord – jeg udvider min egen horisont – og såfremt det så ikke lige er en person som har samme interesse som jeg selv, så smider jeg ikke vedkommende ud, men smider dem over i en anden cirkel og holder løbende øje med den cirkel alligevel – det kunne jo være at der alligevel var et emne som havde min interesse 😉

  Til @Jeppe vil jeg sige… Du siger at du bruger Twitter 500 gange MERE end du bruger Google+ – omvendt så bruger du Google+ 500 MINDRE end du bruger Twitter – så måske er det derfor at du føler at der ikke sker noget på Google+ fordi du laver en “umulig” sammenligning 😉

  Anyway, det var bare lige et par ord fra en Google+ fan

  Vi ses på Google+ 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  26-10-2012 at 19:31
 • Henrik Andersen

  Mange tak fordi du deler din historie om Google+ med os Jan. Jeg har været på i længe, men har desværre først for alvor set lyst i Google+ inden for de seneste 3 måneder.

  Da jeg endelig fik brugt den nødvendige tid på Google+ blev jeg og langsomt mere og mere forelsket i mediet. Og nu mener jeg, som dig, at det er det bedste. Simpelthen.

  Derudover er integrationen til verdens 2 mest benyttede søgemaskiner (Google og YouTube) jo værd at tage med også 😉

  Det er fedt du har taget mediet til dig – og fået succes ved at være dig selv. Sådan skulle det også helst være – men fedt at det virker!

  En dag roste jeg Anders Saugstrup for hans Google+ engagement og hans måde at bruge mediet på. Han svarede i øvrigt blot: “Jamen jeg hygger mig jo bare”. 🙂

  Så der er bestemt ingen grund til at være andet end sig selv. De fleste har en masse at byde på, som er interessant for nogen, ja måske endda en masse.

  Jeg kan kun ærgre mig over at jeg er kommet så sent i gang med at bruge det som dig. Men det er aldrig for sent, så det er bare med at komme i gang.

  Jeg tør i hvert fald ikke lade være med at prøve.

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  26-10-2012 at 21:43
 • Andreas

  Super læsning, og nu er G+ profil, og firmaside oprettet.
  Tak for en god blog.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  09-02-2013 at 13:03
 • Henrik Andersen

  Hej Andreas

  Mange tak. Det er godt det kan bruges, og at du ikke kun har læst indlægget, men også fået gjort noget ved det! 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  09-02-2013 at 14:58
 • Emil

  Hej

  Jeg er helt enig, jeg er ny på Google +, men jeg kan godt se jeg skal tage det endnu mere seriøst. Det virker bare lige for mig som om at Google + virkeligt ikke har ramt toppen endnu. Men OK, måske kommer det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  21-03-2013 at 15:33
 • Helle

  Rigtig god artikel – havde slet ikke overvejet flere af de ting, du udpeger som fordele ved at bruge Google+. Jeg er dog enig med Jeppe om, at der ikke rigtig er nogen aktivitet derinde. Alligevel er det godt, at være hurtig ude med de nye medier.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  10-04-2013 at 10:15
 • Knuth Becker

  Nu hvor at der også er kommet forum i google +, giver det også meget mere mening for mig. Jeg synes dog stadig ikke der er kommet særlig mange almindelige mennesker til Google +. Hvis det sker på et tidspunkt, vil Google + nok være endnu mere brugbart, da man så har alle de sociale platforme der er behov for, samlet ét sted.

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  10-04-2013 at 12:15
 • Henrik Andersen

  Emil, Helle og Knuth – Tak for jeres kommentar! 🙂

  Jeg vil mene der er mennesker nok. Jeg følger kun online marketing folk, men de debatterer lige så ofte en masse andre emner, som måske er lidt off topic i forhold til det de arbejder med. Derudover er der tusindvis af andre mennesker derinde.

  Så hvis i ikke oplever der er aktivitet nok, så følger i bare ikke nok mennesker. De er der! 🙂
  Bevares. Der er ikke så mange som på Facebook, men der burde være rigeligt til de fleste behov.

  Knuth: Helt enig. Google+ er om muligt blevet endnu federe med forums 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  10-04-2013 at 12:28
 • Peter

  Jeg bruger / kigger dagligt på Google + og har gjort det over 1 år. Det er helt som privatperson, og der bliver delt billeder af ferier mm til venner og bekendte. Samtidig følger jeg flere faglige grupper, hvor der flere gange dagligt kommer gode updates artikler.
  Jeg er imponeret over anvendeligheden i forhold til f.eks fb. Jeg føler at det på Google + er meget nemt at styre hvem jeg deler hvad med.
  helt klart et stort +1 fra mig. 🙂
  mvh Peter

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  23-10-2016 at 21:39

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive synlig.