Få mere ud af din Amino konto

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)

Er du iværksætter, selvstændig, medlem af en forening eller lignende så kender du sikkert Amino. Hvis ikke, kan jeg fortælle dig at det er Danmarks bedste og største debatforum for iværksættere.

Er du ikke iværksætter, er der dog stadig masser af muligheder for dig på Amino. Læs resten af indlægget hvis du vil have nogle tips til hvad Amino kan bruges til. Har du allerede en konto, kan du måske få et par tips til hvordan du bedre kan udnytte dine muligheder på Amino.

Hvad kan Amino bruges til?

En pokkers masse ting! Jeg vil herunder liste nogen af dem op:

 • Få svar på alverdens spørgsmål. Ofte lynhurtigt, da der virkelig er mange mennesker på Amino. Og også rigtig mange kloge og hjælpsomme mennesker.
 • Udvid dit netværk. Svar på så mange spørgsmål du kan overkomme. Hvis du hjælper folk oparbejder du både goodwill og gør opmærksom på dig selv på samme tid. Hvem ved, måske kan du finde samarbejdspartnere eller endda kunder på debatten på denne måde.
 • Personlig branding. Jo mere aktiv du er, og jo mere kvalificeret hjælp du kommer med, jo mere vil du blive kendt på Amino som en seriøs person. Du kan også oprette din egen blog på Amino.
 • Amino som udstillingsvindue. Du kan annoncere på Amino og nå ud til mange potentielle kunder.
 • Køb og salg af virksomheder. Har du en virksomhed du vil af med, eller vil du holde øje med om der kommer noget interessant du kan købe, ja så er Amino også et godt sted til det.

Sådan udnytter du Amino bedre!

Der er massevis af brugere på Amino. Desværre er der alt for få af dem, der udnytter mulighederne fuldt ud. F.eks. er der mange profiler, der er meget mangelfulde med informationer. Det er synd, for du kan lave en rigtig god profil på under en time. De fordele jeg kan se ved at bruge en time af dit liv på en ordentlig profil kommer her:

 • Med et godt profilbillede og en god profiltekst fremstår du mere seriøst. Vælg et godt professionelt billede af dig selv og skriv lidt om hvad du arbejder med, evt. dine interesser og lidt om dit liv generelt. Skriv også hvor du ellers befinder dig på nettet (Twitter, Facebook m.m.). Derudover kan du også lave et par gode og værdifulde links fra din profil, til din hjemmeside, blog eller webshop. Det kan både give kliks og måske være med til at give dig bedre placeringer i søgemaskinerne.
 • Tilføj dit RSS feed til din profil og gør opmærksom på dine seneste blogindlæg eller nyeste produkter i din webshop.
 • Skriv en signatur tekst som vises efter alle dine indlæg og svar. Gerne med et par links til dine vigtigste steder på nettet.
 • Amino Alerts kan overvåge hvad der sker på Amino for dig. Du kan oprette forskellige ord som overvåges. Når et af ordene bliver brugt i en tråd, får du en E-mail om det.

Jeg har lavet en lille video guide, der fortæller hvordan du kommer i gang med at udnytte Amino bedre. Når du har set videoen, så kom tilbage til indlægget her, og få de sidste råd med. Videoen kommer her:

Få mere af det hele og lidt ekstra med Amino Plus!

Det er gratis at oprette en konto på Amino, så hvis du ikke allerede har en kan jeg kun opfordre dig til at gå i gang. Hvis du er ny på Amino, kan du nøjes med en gratis konto indtil du har lært det hele at kende. Derefter kan du overveje om ikke Amino plus er noget for dig. Det koster 1000 kr. plus moms pr. år og der er en række åbenlyse fordele. Det vil jeg ikke vil komme nærmere ind på her, da de er glimrende illustreret på Amino Plus siden.

Der er i øvrigt en glimrende hjælpeside på Amino, hvor du også kan finde en masse gode råd til hvordan du kommer i gang.

Hvad bruger du Amino til og har du andre tips til bedre udnyttelse af mulighederne?

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om artiklen? Giv en vurdering herunder:
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Få mere ud af din Amino konto, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Kommentarer (3)

 • Iryna

  Jeg bruger Amino super meget efterhånden. Jeg vil give dig ret i, at der er rigtig mange mennesker der har lyst til at hjælpe til, hvis du har et problem eller brug for lidt input.
  Jeg er desværre ikke blevet plusprofil endnu, fordi det er lidt halvdyrt, men så snart jeg føler at jeg har råd til det, vil jeg klart gøre det.

  Tak for artiklen!

  Iryna

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  05-04-2010 at 14:08
 • SMN

  Vedr. Plus abonnement på Amino.
  Jeg har tidligere været Plus medlem, dog uden at få specielt noget udbytte af dette, derfor afmeldte jeg mit Plus medlemskab fra igen og blev “ikke plus” medlem.
  Dog har Amino lige lavet nogle ændringer, der gør at du f.eks. som “ikke” medlem kun kan byde ind på 1 stk. freelance opgave om ugen og hvis du har gjort dette denne ene gang, så kan du efterfølgende ikke engang kontakt eller skrive til andre på Amino..? (Jo på debatsiderne, men du kan ikke kontakte nogen) + andre tiltag.
  Så du er som “ikke plus” medlem nu meget begrænset i dit virke på Amino. Selvfølgelig gør de det fordi, de på denne måde kan tjene en ekstra skilling, men jeg tror dog også at dette medfører en mere professionalisme i de bud/tilbud – der nu bliver sat op på Amino.
  Så jeg bliver nok snart Amino plus medlem igen..

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  09-10-2013 at 19:40
 • Alexander

  Jeg har nu brugt amino i 3 år og har været Amino plus i 2. Jeg kan helt bestemt anbefale amino til andre som søger hjælp i hvilken som helt fag/område/gerne. Havde det ikke været for amino, har jeg stadig siddet på min bare uden at vide hvad jeg skulle gøre 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  God kommentar? Stem her:
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  09-10-2013 at 20:20

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive synlig.